HYLLOR I IRIS RUM

Detta rum, som jag haft huvudbry här inne! Har varit så väldigt svårt att landa rätt i möblering, förvaring och inte minst färg! Bara några veckor efter vi flyttat in, målade vi om. Först hade vi Älvdans och Anemon som fond här inne, sen flyttade jag fonden och sista målade vi över alltihop!

Färgmässigt så tenderar alla färger att bli väldigt kalla och det är väl just det som är den stora utmaning med färg. Den ger sig HELT olika beroende på förutsättningar. Iris rum ligger i nordvästligt läge och det var en stor utmaning att få in värme här.

Tillslut landade vi i en färg som vi läge haft som favorit i alla rum, nämligen Klipphäll från Beckers färg. Jag ville gå mörkare men vår smak skiljde sig här så det fick bli en kompromiss.

Nu har vi satt upp hyllplan och målat in i samma färg som väggen (fast snickerifärg) med måttsågad limfog och träkonsoler från Ikea. De två övre hyllplanen är 25 cm djupa och det nedre går hela vägen bort till fönstret och är 40 djupt.

Iris saker bli väldigt tillgängliga och hon ser vad hon har och når med hjälp av en stol till det mesta. och det går under stora korgar med diverse leksaker i.

Eftersom rummet inte är helt klart, ska fixas spegel, ny säng, grejer i taket och annat så får ni se lite steg för steg.

Inlägget HYLLOR I IRIS RUM dök först upp på MOE of Sweden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *