SÄNGGAVEL

Som många av er vet har jag varit SÅ kluven till sänggavel eller inte. Och det är MÅNGA år sedan jag hade en, som jag inte ens tyckte om. Ett DIY-snickeri som aldrig kändes toppen.

I vårt förra sovrum i vårt hus i Stockholm hade vi bara tavlor över. Gillade det då, men jag tror dels att Ture skulle riva ner allt och jag vill ha mer värme och bonat. Därför kändes en textilgavel HELT rätt men har haft ofantligt svårt att hitta någon och till vettigt pris!

Så, när jag publicerade en bild i flödet i onsdags kring min velighet ramlade det in en hel del tips som jag pronto spanade in. Och mitt bland en googling fanns den!!

I Visby fanns en kvar i rätt mått och färg, men färgen kan ju också vara helt åt skogen. Så det var en chansning. Johan bokade den på nätet och vi hämtade den dagen efter. Som en smäck🙌🏻

Den är mjuk, men och i helt vansinnigt perfekt färgton till vårt rum. Denna heter beige men finns även som grå. På nätterna brukar vi ta in Ture till oss och då har vi alltid en kudde stående mot väggen för att han drar i huvudet annars. Såååå ytterligare ett ”problem” löst. SÅ GLAD!!!

Så vart är den då ifrån! Här kommer en direklänk till exakt den vi har! Skynda haffa för jag tror den blir megapoppis!!! Till sänggaveln!

Kramar!

Inlägget SÄNGGAVEL dök först upp på MOE of Sweden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *