Slip dress av secondhandlakan

Denna klänning började jag på för ett tag sedan, och sedan har delarna legat urklippta ett tag då annat kommit emellan. Men igår så fick jag äntligen ro att fortsätta på den! Ville göra en klänning som funkar när det blir svalare ute (även om det just idag är 26 grader varmt ute) och ha typ en polo under tunnare tröja under. Använde mig av samma mönster som jag gjorde till strandklänningen men la till lite vidd, en volang och gjorde axelbanden ännu tunnare. Och med fickor!

och jo, angående fickor: jag har tidigare stört mig på att jag gjort fickorna till andra plagg lite för grunda, så denna gången tog jag i rejält när jag ritade mönstret, riktigt djupa skulle dom va! Glömde dock den lilla detaljen att dubbekolla att själva öppningen blev tillräckligt stor. Märkte det när den va klar och jag provade den, så det orkar jag ju absolut inte göra om nu! Får helt enkelt jobba lite för att få ner handen i fickan!

 

 

Inlägget Slip dress av secondhandlakan dök först upp på Johanna Montell.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *