Grytlapp av återanvänt material

Helgen har spenderats i Ödsmål och en sväng på Tjörn idag. Gårdagen ägnade jag dock åt att sy denna lilla grytlapp av återanvänt material. Det vita tyget är från ett par gamla jeans som jag bland annat sytt denna solhatt av, de gråa fälten är nog en gammal linneduk och kantband + baksida är gjort av en bit av ett gammalt lakan. fodrad med två lager secondhandhandduk. Det blev lite mer snett och vint än vad jag önskade, och sedan så tänkte jag inte på att jag borde gjort en ram runt själva lapptekniksdelen, så kantbanden ju ”åt upp” en bit av mönstret… Så denna behåller jag själv och kan se den som ett test – till nästa grylapp vet jag vad jag ska tänka på för att det ska bli mer som jag föreställt mig!

Mönsterinspirationen fick jag från @schrodingerlynx på instagram, tror själva mönstret kallas hunter star.

Inlägget Grytlapp av återanvänt material dök först upp på Johanna Montell.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *