egensydda julklappar: förkläden av secondhand linneduk

Hej och god fortsättning! Hoppas att ni haft en bra helg! Vår jul blev inte helt som planerat, men fin ändå.

I julklapp till min bror och hand fästmö sydde jag vars ett förkläde av ett linnetyg, med deras respektive förnamns initial broderat med korsstygn på fickan. Eftersom de blev sjuka några dagar innan jul kunde de inte åka upp till Tjörn där jag firat jul med mamma och pappa, men jag öppnade iallafall deras julklapp åt dom över videsamtal, så att de fick se förkläderna innan jag kunde visa dem här!

Korsstygn i ett mörkgrått broderigarn.

Och med en liten (secondhand) gardinring att knyta fast nackremmen i önskad längd.

Inlägget egensydda julklappar: förkläden av secondhand linneduk dök först upp på Johanna Montell.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *