helgens loppisfynd

I helgen blev det besök på inte mindre än tio loppisar. I lördags var vi på loppisrunda på Orust, och igår blev det Tjörn. Och här är fynden! Nåja, nästan alla. Jag hittade en plattång och ett annat tyg med älgtryck också som jag inte kunde motstå, men de passade inte in med resten av fynden för bild :)) Är speciellt glad över mässingsmojängen (som enligt säljaren kanske var något till en båt (?) men som jag kommer tänka på som en spännande *skulptur*) och den gröna ljuslyktan i glas – jag har en likadan hemma, och tänker att de kommer göra sig bra som ett par. Och så tyget såklart! Ska bara få tummen ur och sätta mig vid symaskinen.

Inlägget helgens loppisfynd dök först upp på Johanna Montell.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *