första semestersömnaden – duk av secondhandtyg

Detta rutiga (och randiga) påslakan hittade jag på Lions i Stenungsund under de första semesterdagarna. Var peppad på att sy en rutig klänning, men blev osäker på om det skulle passa. Så jag tänkte om (efter lite hjälp från er i omröstning i stories) och sydde en duk! Mycket bra första-projekt på semestern, då det mest var att bara stryka och sy alla kantsömmar. Jag förlängde visserligen duken på båda kortsidorna, det var ju ändå ytterligare ett moment! Och som duk passade ju detta tyget ypperligt, eller vad säger ni?

Och med detta dukprojekt kan jag också kryssa min första ruta i Sypeppen med @alstra.studio

Inlägget första semestersömnaden – duk av secondhandtyg dök först upp på Johanna Montell.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *