work in progress

Halloj! Eftersom att mitt nuvarande syprojekt antagligen kommer dra ut på tiden så får ni en sk. ”work in progress”-bild så att det inte ekar alldeles för tomt här. Jag har börjat quilta delarna iallafall, och det tar ju lite tid så att säga (:

Eftersom jag vill att i princip allt i mina projekt ska vara av återanvänt material använder jag handdukar som mellanlägg när jag quiltar – bra mycket enklare att få tag på secondhand än ”riktigt” mellanlägg. Ringarna är gamla gardinringar och dragkedjan är också köpt på nån loppis någonstans. Och det svarta tyget är nå lakan. Till och med mönsterpapperet är secondhand! Kom över ett gäng rullar med vitt papper för ett bra tag sedan, och än har inte lagret sinat – jag dreadar dock dagen det tar slut… Jaha nähä men då har jag väl secondhandskrytit färdigt för idag (eller?) och ska sätta mig å sy lite till så att detta (förhoppningsvis) blir klart nån gång!

Inlägget work in progress dök först upp på Johanna Montell.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *