quiltad väska av återanvänt material

Väskan är klar! Va! Det trodde jag inte att den skulle bli när jag var mitt uppe i att quilta alla delar och klippa ut och sy på kantband. Men här har vi den iallafall! Väskan är sydd av en bit från ett lakan, som mellanlägg använde jag en handduk, ringarna i handltaget har nog ursprungligen varit nå gardintillbehör, och blixtlåsen är också inhandlade secondhand i vanlig ordning.

Eftersom Sypeppens oktobertema är ”det är insidan som räknas” tänkte jag att det var ett ypperligt tillfälle för mig att göra en ordentlig innerficka på väskan, som går att stänga. Det saknar jag på övriga väskor jag gjort – man vill ju ha typ nycklar på ett säkert ställe. Jag tog hjälp av den här videon för att se hur en går tillväga. Och så fick fickan ett lite skojigare tyg som bryter av mot det svarta. sen fick jag kika på den här videon igen för att se hur tusan man nu gjorde för att få ihop alla delar och inte sy fast fodret ut-och-in osv.

Inlägget quiltad väska av återanvänt material dök först upp på Johanna Montell.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *