secondhandköp: trendspaningen kort-kort

Visst har vi sett den kort-korta kjolen komma mer och mer? Jag är lagd åt det lättpåverkade håller och hakar gärna på en trend jag gillar – så länge jag kan hitta den secondhand såklart. Och det kan man ju, som bekant, alltid göra! Allt kommer tillbaka, osv. Den röda kjolen i machester hittade jag på Stadsmissionen Alelyckan, och ska försöka passa på att använda den nu när det fortfarande är lite vinterruggigt, den känns inte helt sommarkompatibel? eller? Den svarta däremot, som jag köpt på Mölndal secondhand, där man kan välja om man vill visa ~mer~ eller ~mindre~ lår, ser jag fram emot att ha på nån quizkväll i vår? Till sommaren med converse och en puffig blus? (vad har man ens på sig på sommaren? har glömt).

Inlägget secondhandköp: trendspaningen kort-kort dök först upp på Johanna Montell.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *