Triss i keramik

I veckan är jag hemma sjuk, men innan dess var jag på Tjörn och firade födelsedag. Tjörnvistelse betyder också besök på secondhandbutiken Hos Marta och Maria i Stenungsund. Och där hittade jag denna fina trio i keramik! Ansiktskrukan är någon masstillverkad variant, men kunde inte motstå den. Förslag på växt att sätta i den?? så den får fint hår??

Övriga två fynd är en handdrejad skål samt ett mindre fat med rejäl tyngd i, och jag älskarrrr ju att hitta såna unika handgjorda föremål. Rakt ner i korgen! Att duka upp tapas eller småplock i en massa olika handdgjorda drejade och knådade skålar och fat, ja tack. I julklapp fick jag förresten presentkort på nämnda secondhandbutik med, så det kom ju väl till pass (hållbart presenttips obs!).

Inlägget Triss i keramik dök först upp på Johanna Montell.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *