helgens secondhandköp

Helgens secondhandfynd blev lite gott och blandat. Tyger är ju alltid kul att uppdatera stashen med så man har när inspirationen kickar in. Lite sytillbehör som knappar och garn är ju heller aldrig fel. En vit stickad väst har lag letat efter ett tag, för det kommer jag verkligen fortsätta klä mig i till hösten. och nu lyckades jag hitta en med åtminstone största delen av materialet i bomull och inte polyester som det varit i tidigare vita vööstar jag hittat, och därför låtit hänga kvar. Jag slog till på en Björn Borgväska också pga den va lite sådär fulsnygg som jag gillar. Tror äkta också! Ska se om jag kan fräscha upp den lite. Slut på secondhandrapport!

Inlägget helgens secondhandköp dök först upp på Johanna Montell.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *