bebisskallra av återanvänt material

Jag har sytt en liten skallra (som dock inte skallrar, men prasslar) till en ny liten person i vår närhet! Med stooor inspiration från Stitchedbycrystal så ritade jag mönster, broderade ett litet ansikte, fyllde huvuddelen med bakplåtspapper (för prassel) och handtaget med en bit handduk, och sydde ihop. Visst gullig! Mottagaren har också hälsat att den är godkänd, så det känns ju ännu bättre. Tyget, broderitråden och handduken jag fyllde handtaget med är secondhandat. Bakplåtspappret tog jag ett nytt ((:

Direktlänk till tutorialen finns här: https://makeit-loveit.com/sew-plush-rattle-baby-bunny-cat-mouse

…och här finns mer bebisrelaterar jag skapat tidigare: filt, tofflor och namnbroderi

Inlägget bebisskallra av återanvänt material dök först upp på Johanna Montell.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *