hållbar presentkorg

Jag har ju tidigare gjort en guide över begagnade presenter, och i helgen svängde jag ihop denna korg som blev en inflyttningspresent – så jag tänkte att jag delar den också (för visst blev den tjusig?). Korgen är köpt secondhand från Stadsmissionen secondhand, kryddväxten är en del av min stora planta timjan jag har i pallkrage här hemma som jag planterade i en innerkruka och klädde in i packpapper (som jag sparat från när jag fått paket tidigare). Det jag köpt nytt är ju balsamicon och tryffeloljan – och det är ju rätt svårt att hitta secondhand, och alla behöver ju matvaror (som också är snygga att ha framme på köksbänken om man man vill).

Inlägget hållbar presentkorg dök först upp på Johanna Montell.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *