uppiffat furuskåp

Här ser ni vad jag sysslat med de senaste dagarna! Vi fick ett furuskåp av Davids föräldrar, och även om jag gillar det rustika så passade inte den lackade furun riktigt in hos oss – så jag begav mig mot färgaffären! Jag siktade mot olivgrönt och hade nog föredragit en nååågot dovare/mörkare färg än slutresultatet, men vad tusan. helt plötsligt känns vårt kök väldigt lantligt! Knopparna bytte jag ut mot nya jag köpte på secondhand som målades i samma färg som skåpet. lite nättare intryck nu. (före-bild har ni nedan!)

Skönt med lite extra förvaring och nu har min samling mässingsljusstakar fått en given plats också. Symaskin och spel har fått flytta in i underskåpet.

Inlägget uppiffat furuskåp dök först upp på Johanna Montell.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *