loppis: jul

I veckan var det dags för julgrejerna att åka fram på Mölndals secondhand, och då hängde jag på låset! Tycker det är så jäkla mysigt, även fast jag väntar till minst advent innan pynt får åka fram hemma. Men botanisera och köpa lite nytt får man minsann göra innan! En adventsljusstake till fick det bli, då vi har fler fönster nu i huset än i lägenheten; jultextilier som jag nog ska sätta saxen i och sy något nytt av fick också följa med, tillsammans med ett ginko-löv-fat och en jultidning från 2019 att mysbläddra i med en kopp glögg till. Och så tillsist en traditionell röd ljusstake i trä, det hör väl varje hem till om man är lagd åt det hållet. Fint alltihopa tycker jag! Mycket nöjd.  Köpte två grejer till men de ska snyggas till innan jag visar ((:

Inlägget loppis: jul dök först upp på Johanna Montell.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *