nysydd nyårstopp

Nyårsoutfit kirrad! Har haft många meter av detta svarta, glansiga, flowiga tyg jag köpt secondhand liggande för precis ett sådant här tillfälle. Har bara inte vetat vad jag ska sy av det. Slängde ut frågan på storys och fick flera bra ideér som bakades ihop till denna nyårstopp med drawstring framtill och smock i ärmsluten.

Hade ju varit kul att sy en kjol till också men det får vi se om jag orkar med – annars funkar ju denna (såklart secondhandade) fejkläderkjol bra till!

Ärmar tycker jag är svåra att bestämma – visste att jag ville ha lång ärm, och hade tankar på att göra något mer *spektakulärt* av dom, men jag sejfade och körde på några rader smock längst ner.

Inlägget nysydd nyårstopp dök först upp på Johanna Montell.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *