Samarbete/Policy

 

Vill du synas på Homespo.se?

Vi, och våra bloggare, samarbetar gärna med företag där vi, och ni, kan finna ett värde för våra läsare , Homespo och våra bloggar. Vi kan erbjuda olika former av samarbeten som utformas i dialog med er - kontakta oss gärna för mer information och mediakit på hej@homespo.se!


Policy kring reklammärkning
Vi på Homespo följer de regler om reklammärkning som följer av marknadsföringslagen och håller oss uppdaterade på de råd och rekommendationer som ges ut i branschen.

Reklamsamarbeten
Detta innebär att inlägg som är betalda och/eller sponsrade genom produktersättning alltid märks ut som reklam direkt i inlägget samt att det direkt och tydligt framgår vilken annonsören är. Vi reklammärker genom att använda orden reklam eller reklamsamarbete. Våra åsikter går dock inte att betalas till och vi förbehåller oss alltid rätten till våra egna omdömen.

Representerar du ett företag som vill synas på Homespo? Kontakta oss på hej@homespo.se eller direkt till varje enskild bloggare.

Annonslänkar
På Homespo använder vi oss ofta av affiliatelänkar (även kallade annonslänkar och adlinks). Detta innebär att när ni klickar på länken och köper något i den aktuella webbshoppen så får vi några procent av försäljningen, utan kostnad för dig, eller att annonsören valt att betala för antal gjorda klick på länken. Även det senare utan kostnad för dig. Våra annonslänkar är noggrant utvalda över saker som vi tycker om.

Pressutskick och PR-gåvor
Vi på Homespo får också PR-gåvor och produktprover skickade till oss. Produktprover eller pressutskick garanteras inte att bli omnämnda hos oss utan vi väljer omsorgsfullt ut det som kan vara av intresse för våra läsare och för oss.

Gällande produktprover och pressutskick finns inget lagkrav att inlägg som innehåller dessa ska märkas ut, såsom för reklamsamarbeten, dock väljer vi för tydlighetens skull att inlägg som innehåller produktprover eller pressutskick innehåller information om att vi mottagit produktprov eller pressutskick för eventuellt påseende.

Representerar du ett företag eller en PR-byrå som vill skicka ett produktprov eller pressutskick till oss? Kontakta oss på hej@homespo.se eller direkt till varje enskild bloggare.

Cookies
På Homespo använder vi oss av cookies för att förbättra användarupplevelsen för dig.